top of page

BALMAX – 15 AASTAT ASUTAMISEST! SUUR TÄNU TEILE!




Austatud lugeja,


Oktoobris tähistab Balmax OÜ oma 15. asutamise aastapäeva. See on olnud pikk ja töömahukas teekond. 2008. aastal nägime, et hakketootmisel on Eestis tulevikku, kuid professionaalsete puiduhakkurite pakkujaid napib. Otsustasime selle lünga täita kogu Baltikumis. Suurem turg tähendab suuremat potentsiaali pakkuda paremat teenust ning ühtlasi ka võimalust hoida suuremat varuosade ladu, et kiirelt kliente vajadusel aidata. Leidsime usaldusväärse professionaalsete hakkurite tootja, Mus-Maxi Austriast ning nüüdseks on see koostöö kestnud juba 15 aastat.


Nende aastatega oleme kasvatanud oma toodete ning teenuste portfelli; oleme pannud kokku meie klientide arvates parima võimaliku komplekti hakkurist, tõstukist ja haaratsist; suurendanud pidevalt meeskonda; loonud mitmeid teedrajavaid uuendusi nii toote- kui teenusedisanis koostöös tarnijatehastega. Olime esimesed, kelle tellimusel disainiti hakkur Volvo veoautole jpm.


Oleme tänulikud igale kliendile ja koostööpartnerile, kes meid nende aastate jooksul on usaldanud. Täname Mus-Maxi, Kesla, HSP Gripeni, TYRI Lightsi, Optibelti, PIKO Teami, Brantneri jpt. meeskondi hea koostöö eest.


Selleks, et kliente tänada kostitame teid aasta jooksul mitmete eripakkumiste ning muude üllatustega.


Suur tänu ja sügav kummardus Balmax OÜ meeskonna nimel,

Pille-Riin Raudsepp

CEO

bottom of page