top of page

MUS-MAX DEMOPÄEV RAADIL

Updated: Jul 12, 2021

Päev enne võidupüha toimus Tartus, vanal Raadi lennuväljal esmakordselt Mus-Max puiduhakkurite demopäev, mida väisas üle poolesaja puiduhakke tootmise sektori eestvedaja Eestist, Lätist, Leedust ning Soomest. Kohal oli lisaks Balmaxi meeskonnale ka Mus-Max tehase esindajad, kellelt asjalikku nõu sai küsida ning Volvo Estonia meeskond. Sellel korral oli tegemist spetsiaalselt professionaalidele suunatud sündmusega.


Kohapeal tutvustati Mus-Max WT11 seeria puiduhakkurit, mis on käitatav veoauto Volvo FH16 mootorilt ning on ühtlasi üks populaarsemaid komplekte Eesti Mus-Max klientide seas.


Lisaks sellele said osalejad vaadata, kuidas töötab Scania alusraamile paigaldatud iseseisva mootoriga WT11 seeria puiduhakkur, mis on omal teljel pööratav. Hakkur on varustatud CAT C-18, 750 hj mootoriga. Taolisi masinaid Eesti turule peaaegu et ei müüdagi, mistõttu oli ainulaadne võimalus vaadata, kuidas see, Eestis vahepeatumise teinud, Soome kliendile üleantav, uus hakkur töötab.


Kahel viimasel aastal on hoogustunud oluliselt traktorhakkurite müük, mistõttu pakkus kindlasti huvi klientidele ka Mus-Max 9WT seeria traktorhakkur, mis on küll väiksem eelpoolnimetatutest, kuid siiski võimas ning töökindel ning sobib hästi näiteks põllumeestele ettevõtluse mitmekesistamiseks, kelle traktor talveperioodil jõude seisab.


Kõigil Balmaxi müüdavatel puiduhakkuritel on kvaliteetsed Kesla metsatõstukid ning HSP Gripen haaratsid, mida samuti Raadil uudistada sai. Lisaks oli kohal ka Volvo Estonia oma uuenenud Volvo FH 6x2 sadulveokiga. Volvo on jätkuvalt populaarseim veok Baltimaades, millele puiduhakkureid tellitakse.



bottom of page