top of page

Z metsatõstukid koguvad populaarsust - võimalik laadida rohkem

Kesla Z metsatõstukid ov viimaste aastaga Euroopas üha suuremat kasutust leidnud. Soome tõstukitootja Kesla hindab, et Z metsatõstukid moodustavad juba ligikaudu 40% nende tõstukitoodangust. Lisaks Z kujuga tõstukitele on turule saabunud ka eest volditav versioon, mis kombineerub hästi sirgete ja Z-kujuliste tõstukitega. Sarnast huvi oleme märganud ka Balmaxi klientide hulgas, kes hindavad töö kiirust ja mugavust ning masinate kompaktsust.





Z metsatõstukid optimeerivad laadimisala pinda


“Z tõstuki transpordi positsioon võimaldab laadida rohkem võrreldes sirge poomiga tõstukitega, mistõttu jääb terve laadimisruum üksnes palgiveoks. Lisandväärtus kokku moodustab mitu kuupmeetrit puitu. Ühtlasi on kergem liigutada tõstukit transpordi positsiooni. Seega on meie klientidel võimalik Z metsatõstuki kasutamisega oluliselt ökonoomsemalt töid teostada ning säästa nii aega kui raha,“ leiab Balmaxi tegevjuht

Pille-Riin Raudsepp.


“Näiteks kui on vaja jätta laadungi peale ruumi sirge tõstuki jaoks võib see kombinatsioon olla liiga kõrge, et läbida silla aluseid jms. Z metsatõstuk aitab sellisel juhul palju ruumi kokku hoida,” lisas Raudsepp.




Nõudlus Z metsatõstukitele on viimaste aastatega olulisel määral kasvanud. Kesla hindab Z metsatõstukeid oma müüdavamaks tõstukiks. Z metsatõsukeid toodetakse alates 5 tonnmeetrist kuni 24 tonnmeetrini. Need on tavapäraselt soetatud vajaliku pikkuse lõikuste (cut-to-length) töödeks, kuid suuremad mudelid alates 21 kuni 24 tonnmeetrini on sobilikud ka pikkade palkide käitlemiseks.


Z metsatõstukid on üldjuhul installeeritud veoauto tahaossa, välja arvatud suuremad mudelid, mis on tavapäraselt paigutatud veokikabiini taha.


Kesla Vision kabiin on saadaval Z metsatõstukitele kuni 17 tonnmeetri suurusklassis. Suuremad tõstukid on varustatud kõrge istmega.


Küsi lisainfot:


+37255592504

info@balmax.ee



bottom of page