top of page

UUS MUDEL: Mus-Max WT 11 L traktor puiduhakkur



Lähtudes klientide tagasisidest uuendas Mus-Max sellel suvel täielikult WT 11 seeria hakkurit ning tuli välja täiesti uue ja veelgi võimsama WT 11 L versiooniga. Tegemist on Mus-Maxi populaarseima traktori järelhaakes kasutatava hakkuriga tänu selle kütusesäästlikusele, vastupidavusele kui ka mugavale kasutusele. Igal aastal töötavad Mus-Max insenerid selle nimel, et muuta seniseid masinaid veelgi säästlikumaks, kiiremaks ning ka ohutumaks. Ka uuel WT 11 L mudelil on kasutusohutust olulisel määral parandatud.



Võrreldes WT 11 Z mudeliga on uuendatud versioon suurema trumli läbimõõduga ja suurema tootmisvõimsusega ning veelgi võimsama väljasöötega. Standardselt on uue mudeliga kaasas MUS-MAX ohutus- ja hooldusplatvorm, veelgi parem sissesööte alus efektiivsemate sissesööte omadustega ja väiksema puhastusvajadusega, alumiiniumiga kaetud tööriistakast, lai 1150 mm väljaviske ventilaator WT12 mudelilt ning paremad LED tuled vastavalt liikluseeskirjadele. Lisavarustusena on saadaval ka hüdrauliline ventilaator, tugirulli abil pikendatav sissesööte laud koos tagasikäigu vastase rulli lukustusega.


Tänu heale disainile ning koostekvaliteedile on Mus-Max üks Euroopa juhtivaid hakkuritootjaid, mille tootmine ning inseneride meeskond asub Austrias. Mus-Max puiduhakkureid ning muud professionaalidele mõeldud metsatehnikat müüb ja hooldab kogu Baltikumis Balmax OÜ.

Rohkem informatsiooni WT 11 L puiduhakkurist https://www.balmax.ee/wt-11-l, aga ka teistest mudelitest ja metsatehnikast leiab Balmax-i kodulehelt https://www.balmax.ee/



bottom of page